חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס ושורשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברנואז=חיתוך לקוביות קטנות ושוות בגודלן. brבמרקים משתמשים לרוב בשיטת "ברנואז" כדי שכל הירקות יתבשלו יחד בצורה אחידה.
מרק חומוס ושורשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברנואז=חיתוך לקוביות קטנות ושוות בגודלן. brבמרקים משתמשים לרוב בשיטת "ברנואז" כדי שכל הירקות יתבשלו יחד בצורה אחידה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2. שיני שום פרוסות
1. בצל
1/2 כרישה לבנה
1. שורש סלרי
1. שורש פטרוזיליה
1-2 גזרים
2-3 גבעולים של מנגולד (רק החלק הלבן)
200 גר' חומוס מושרה ללילה במים.
מעט שמן זית
1. כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה
חותכים את הירקות ל"ברנואז", את המנגולד קוצצים דק (שוב, רק החלק הלבן).
מאדים בשמן זית עם מלח, פלפל ,מעט סוכר וכמון.
מבשלים את החומוס בהרבה מים+ כפית סידה לשתייה כ-3/4 שעה עד לריכוך.
מוסיפים את החומוס ומי הבישול שלו לשורשים המאודים ומבשים עד שנוצר מרק הומוגני שכל המרכיבים בו מבושלים ברמת טעמכם האישית.
ניתן להוסיף מעט טבסקו.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון