חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס ותירס גמדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חומוס ותירס גמדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חומוס שהושרה לילה במים או קופסת שימורים של חומוס
תירס גמדי מקופסת שימורים חתוכים לטבעות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כוס ציר עוף
6 כוסות מים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
¼ בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
6 גבעולי שמיר קצוצים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף יין לבן יבש
1 כפית רוטב סויה
2 כפיות מלח
½ כפית חוויאג' למרק
½ כפית אבקת קארי
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל, השום והצ'ילי עד שהבצל הופך להיות שקוף. מוסיפים את החומוס, הגזר, התירס הגמדי, המים וציר העוף ומערבבים. מוסיפים את אבקת המרק, שאר התבלינים, היין והסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה ומכסה סגור כארבעים דקות. בעשר הדקות האחרונות מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר והבצל הירוק.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון