חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חריף בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ חריף בעל מתיקות קלה, הכנה פשוטה וטעים מאוד ו
מרק חריף בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ חריף בעל מתיקות קלה, הכנה פשוטה וטעים מאוד ו
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרוב לבן בינוני חתוך לפרוסות של כ 3 מ"מ
2 גזרים בינוניים מגורדים "סיני" - במגרדת היוצרת רצועות ארוכות
2 גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות
עלים מ 2 גבעולי סלרי
חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני של אוסם
רבע כוס חומץ 5% טבעי
חצי כוס רוטב צילי מתוק
חצי בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות קורנפלור
כפית מלח
100 גרם רסק עבניות
2.5 ליטר מים
3 כפות שמן לטיגון
חלבון ביצה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה
להוסיף את המים וכל החומרים מלבד הביצה והקורנפלור
לערבב את הקורנפלור ברבע כוס מים עד להמסת כל הגושים ולהוסיף לסיר החם
לאחר רתיחה להמשיך לבשל על אש בינונית-נמוכה כ 20 דקות
לקראת סיום הבישול יש להוסיף את חלבון הביצה דרך מסננת רשת בצורה שיווצרו
רצועות דקות לבנות של חלבון ביצה במרק
מגיש: mati_d
מקור:
שתף את המתכון