חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מצרי (מלוחייה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מצרי (מלוחייה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן
1 כף שום כתוש
1 כפית כוסברה טחונה
מלח
2 ליטרים מרק עוף צח או מרק בקר
2 בצלים קלופים (אחד מהם קצוץ)
צרור גדול מלוחייה
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל,השום, הכוסברה והמלח. מטגנים על להבה נמוכה תוך ערבוב בלי שהשום יישרף. מביאים את המרק לרתיחה בסיר, מוסיפים את הבצל השלם ומבשלים עד שהבצל רך. שוטפים את המלוחייה ומפרידים את העלים מהגבעולים. קוצצים את העלים במעבד מזון. לפני ההגשה מוסיפים את השמן עם השום,הבצל והכוסברה ואת המלוחייה לסיר המרק, מערבבים ומבשלים 3-5 דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון