חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מתוק חריף סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי אותו במסעדה סינית "צ'יינה לי" מסעדה מול מלון דן.מרק סיני חריף חמוץ brמתכון של השף חני פרבר מתכון ל- 5 מנות br המרק פשוט להכנה, החומרים זמינים וכדאי להכין בבית br.את המרק הזה תמצאו בארץ בכל מסעדה שמכונה "סינית". br
מרק מתוק חריף סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי אותו במסעדה סינית "צ'יינה לי" מסעדה מול מלון דן.מרק סיני חריף חמוץ brמתכון של השף חני פרבר מתכון ל- 5 מנות br המרק פשוט להכנה, החומרים זמינים וכדאי להכין בבית br.את המרק הזה תמצאו בארץ בכל מסעדה שמכונה "סינית". br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פטריות שיטאקה
יבשות, מושרות בכוס מים חמים וסחוטות (לשמור את מי ההשריה
5 כוסות ציר עוף
150 גרם בשר חזיר רזה, חתוך לרצועות
100 גרם קוביית טופו חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות עמילן תירס מדולל בכוס מים
1 כף יין לבן יבש
2 כפות חומץ לבן
1 כפית רוטב סויה
פלפל שחור
פלפל צ'ילי מיובש כתוש לפי הטעם
1 ביצה טרופה
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
מעט שמן שומשום כהה
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה את הציר, יחד עם המים שבו הושרו הפטריות ומבשלים
2. על סף רתיחה 10 דקות. מוסיפים טופו ומבשלים עוד 3 דקות, מוסיפים את רצועות החזיר ואת הפטריות. ומוסיפים את העמילן, ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהמרק מסמיך
3. מוסיפים יין, חומץ, מלח, רוטב סויה, פלפל וצ'ילי. מחזירים לרתיחה
4. מוסיפים באיטיות ותוך כדי בחישה את הביצה הטרופה ומסירים מהאש.
5. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ושמן שומשום ומגישים.
מגיש: בני
מקור:
שתף את המתכון