חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק נטיפי ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק נטיפי ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ליטר מרק עוף (מרק צח) מאבקה
2 כפות עמילן תירס (קורנפלור) מעורבב עם רבע כוס מים קרים
2 ביצים טרופות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך
אופן ההכנה
להרתיח את המרק בסיר גדול.
להוסיף בעדינות את תערובת עמילן התירס והמים, תוך כדי ערבוב המרק, עד שהוא נעשה
סמיך.
להנמיך את האש, כך שהמרק ימשיך להתחמם.
להוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב. ברגע שכל תערובת הביצים בתוך הסיר, להוריד מהאש.
להגיש עם בצל ירוק קצוץ מעל.
אפשרות נוספת להכנה - מרק עגבניות עם נטיפי ביצה. כל מה שצריך היא פחית עגבניות
מרוסקות (לשים לב שהחתיכות יהיו קטנות דיין - אם לא, לרסק) אותה יש להוסיף למרק
העוף הרותח, ואח"כ להרתיח שוב, להוסיף את תערובת עמילן התירס, ולהמשיך בהתאם
להוראות הנ"ל.
מגיש: mellow
מקור: https://www.sini.co.il
שתף את המתכון