חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים כתומות וירוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים כתומות וירוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
3 כפות שמן קנולה
1 בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום קצוצות גס
1-2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל של 2X2 ס"מ
2-3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות בגודל של 2X2 ס"מ
1 כף תערובת קארי הודי
1/2 כוס עדשים כתומות
1 כוס עדשים ירוקות
1 גבעול סלרי עם העלים קצוץ
מלח ופלפל שחור
להגשה: 1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים או 1/2 כוס "נבטוטים" [קטניות מונבטות]
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום, הירקות והתבלינים ומטגנים כ- 5 דקות. מוסיפים את העדשים ומכסים במים רותחים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הסלרי, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ- 30 דקות. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד מים רותחים וטועמים אם יש צורך במלח ופלפל.
אופן ההגשה:
מחלקים לקעריות מרק, מפזרים את עלי הכוסברה והנבטוטים ומגישים.
מגיש: elig
מקור: א. גרשון
שתף את המתכון