הוראות הכנה
מרכיבים
עדשים ירוקים, שחורים או אדומים
אפונה ירוקה יבשה
3 בצלים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את העדשים עם כמות שווה של אפונה ירוקה יבשה,
לשטוף היטב במים אבל לא להשרות.
מטגנים את הבצלים שלמים בשמן חם עד שמשחימים.
מוסיפים את העדשים והאפונה ופלפל שחור ומלח לפי הטעם.
מוסיפים לסיר מים עד שיכסו את התכולה בגובה של 10 ס"מ,
מבשלים על אש גבוהה בסיר לחץ עד לרתיחה ואז במשך כ-30 דקות על אש קטנה.
בגמר הבישול יש להוציא את הבצלים השלמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון