הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג עצמות רגל, רצוי עם מח עצמות, מנוקות ושטופות היטב
2 ליטר מים
4 בצלים חתוכים לרבעים
8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
3 כפות חוואיג' למרק
מלח
פלפל שחור
2 כוסות גרגירי חיטה שלמה שטופים
אופן ההכנה
שמים את העצמות בסיר עם המים.
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי, כשמידי פעם מסירים את הקצף מעל פני המרק.
מוסיפים את תפו"א, בודקים ומתקנים את הטעם.
מבשלים כ-45 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: שכנה
שתף את המתכון