הוראות הכנה
מרכיבים
10 חתיכות רגל [ אוסובוקו]
5 בצלים
ראש סלרי
שני ראשי שום מפורקים ומקולפים
5 ליטר מים
כף חוואיג למרק
מעט כמון [ רבע כף]
פלפל שחור
10 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
אופן ההכנה
מטגנים בסיר גדול את העצמות הבצל הסלרי והשום עד הזהבה
מוסיפים את המים החוואג הכמון ופלפל שחור ומרתיחים
מנמיכים את האש ומבשלים כ 3 שעות
מוסיפים את תפוחי האדמה ומעבירים את הסיר לתנור בחום של 100 מעלות למשך 8 שעות
עם סיום הבישול להוציא את הבצל והסלרי מהמרק
להגיש בצלחת מרק נתח בשר וחתיכת תפוח אדמה
מגיש:
מקור: תימני
שתף את המתכון