חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות DYLAM
מרק רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות DYLAM
הוראות הכנה
מרכיבים
10 חתיכות רגל [ אוסובוקו]
5 בצלים
ראש סלרי
שני ראשי שום מפורקים ומקולפים
5 ליטר מים
כף חוואיג למרק
מעט כמון [ רבע כף]
פלפל שחור
10 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
אופן ההכנה
מטגנים בסיר גדול את העצמות הבצל הסלרי והשום עד הזהבה
מוסיפים את המים החוואג הכמון ופלפל שחור ומרתיחים
מנמיכים את האש ומבשלים כ 3 שעות
מוסיפים את תפוחי האדמה ומעבירים את הסיר לתנור בחום של 100 מעלות למשך 8 שעות
עם סיום הבישול להוציא את הבצל והסלרי מהמרק
להגיש בצלחת מרק נתח בשר וחתיכת תפוח אדמה
מגיש: עוזרד
מקור: תימני
שתף את המתכון