הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
שיני שום פרוסים דק מ- 4 ראשים
150 גרם בגט יבש חתוך לפרוסות
פפריקה מתוקה לפי הטעם
עלה דפנה
6-8 כוסות מים
כמון לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2 ביצים
אופן ההכנה
מטגנים את פרוסות השום בשמן זית עד להזהבה.
מוסיפים את עלה הדפנה ופרוסות הבגט. מטגנים עד שהלחם השחים.
מוסיפים פפריקה בנדיבות ומערבבים. יוצקים מים, מתבלים במלח
וממשיכים לבשל על אש נמוכה לרתיחה. כשרותח מתבלים בכמון
ומערבבים היטב. יוצקים לקעריות אישיות, שוברים ביצה מעל ,
מערבבים ומגישים!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון