חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית לבנה נוסח סופיה בולגריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית לבנה נוסח סופיה מן מרק קדירה סמיך טעים ומזין brעם טעם יחודי
מרק שעועית לבנה נוסח סופיה בולגריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית לבנה נוסח סופיה מן מרק קדירה סמיך טעים ומזין brעם טעם יחודי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה ללילה
750 ג"ר צלעות בקר עם עצם
1 גזר חתוך ל4
1/2 בצל גדול חתוך ל8
1/2 גבעול סלרי פרוס
4 כוסות מים
2 כפות פטרוזיליה
3 שיני שום קצוצות
2 כפות "צובריצה" (תבלין בולגרי) אם אין ניתן להוסיף 1 כף זעתר נקי)
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה
א. בישול הצלעות לוקחים סיר עם כפית מלח ומים רותחים
מבשלים את הצלעות כשעה לערך.
ב. מפרקים את העצם מהבשר וקוצצים עם סכין קציץ עבה
ג. למרק השעועית
1.שמים בסיר את בשר הצלעות, והעצמות, השעועית , הגזרים ,
בצל ,הצובריצה ,הפטרוזיליה והסלרי , וכף רסק מכסים במים ומביאים לרתיחה ,
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ורבע או עד שהשעועית רכה .
2.מוציאים את עצמות הצלעות
3.מעבירם 1/4 מהכמות עם כל הירקות למעבד מזון , מעבדים לתערובת
אחידה ומחזירים לסיר .
3.מטגנים את השום בשמן עד שהוא מזהיב , מוסיפים
למרק ומערבבים .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון