חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכון סלט עדשים שחורות ? תזונה נכונה לאנדומטריוזיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדשים שחורות מתאים לתזונה בריאה של אנדומטריוזיס. עדשים שחורות נחשבות מזינות מאד. זהו מזון עשיר בחלבונים המכיל ויטמינים חיוניים וכן דלות בשומן. בחרתי להביא לכן מתכון של סלט עדשים קר ?קל ופשוט להכנה ומשביע. מתאים מאד לימי הקיץ החמים
מתכון סלט עדשים שחורות ? תזונה נכונה לאנדומטריוזיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדשים שחורות מתאים לתזונה בריאה של אנדומטריוזיס. עדשים שחורות נחשבות מזינות מאד. זהו מזון עשיר בחלבונים המכיל ויטמינים חיוניים וכן דלות בשומן. בחרתי להביא לכן מתכון של סלט עדשים קר ?קל ופשוט להכנה ומשביע. מתאים מאד לימי הקיץ החמים
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס של עדשים שחורות
3 כוסות מים או לפי הצורך
גזר
ראש בצל
שמן זית
חומץ בלסמי
קורט מלח
קורט פלפל
פטרוזיליה או כוסברה קצוץ ד
אופן ההכנה
מרתיחים את העדשים עד שהן נהיות רכות.
מסננים בקערה ולאחר מכן שוטפים במים קרים.
מטגנים בשמן זית גזר ובצל עד שהם נהיים רכים.
בסוף הטיגון מכניסים הכל לקערה עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מערבבים חומץ בלסמי לפי הטעם, מלח פלפל.
שמים במקרר. מגישים קר
מגיש: Liron Adania
מקור:
שתף את המתכון