חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

https://youtube.com/watch?v=QJ1oE-KDntQ

נקניקיות צוריסוס ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צוריסוס נקניקיה דרום אמריקאית הנוטלת חלק מכובד מהגריל הדרום אמריקאי brעסיסית וטעימה
נקניקיות צוריסוס ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צוריסוס נקניקיה דרום אמריקאית הנוטלת חלק מכובד מהגריל הדרום אמריקאי brעסיסית וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
נקניקיות צוריסוס ביתיות
3 ק"ג בשר בקר (רצוי צוואר)
1 ק"ג שומן בקר
5 כפות מלח
2 כפות פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה חריפה
5 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות כמון טחון
1 ראש שום טרי טחון
1 ספל מי קרח
10 מטר מעיים טבעיים או מלאכותיים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר, דרך רשת חורים בעובי ארבעה מ"מ.
2. מערבבים את כל התבלינים עם מי הקרח ומוסיפים לתערובת הבשר והשומן. מערבבים היטב. מקפידים שהתערובת לא תתחמם מדי כדי לשמור על מוצקות השומן.
3. הכנת הנקניקיות: מכניסים את התערובת לתוך המעיים ומסובבים אחרי מילוי
כל נקניקיה מגלגלים כמה פעמים על מנת לסגור אותה.
4. מניחים במקרר לכארבע שעות לפני הצלייה. בשלב זה אפשר גם להקפיא את הנקניקיות עד השימוש, ולפני הטיגון או הצלייה להפשיר בזהירות.
5. מניחים את הנקניקיות על רשת חמה לאחר שהגחלים אפרפרות ואין אש גלויה, או מטגנים במחבת כארבע דקות מכל צד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון