חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק בקר עם רוטב ירוק luganega
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניק בקר עם רוטב ירוק luganega
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו בשר טחון דק
100 חזה אווז מעושן קצוץ דק מאוד
200 בשר שמן
6-8 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס מים קרים
חצי כוס ברנדי
1כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כפית קינמון
¼ כפית ציפורן כתושה
½ חצי כפית אגוז מוסקט מגורד
½ כפית כוסברה גרוסה
שתי ביצים טרופות
2-3 כפות ברנדי
מים
שמן זית לטיגון
מצרכים לרוטב הירוק:
4 פילטים של אנשובי מסוננים מהשמן
1 ביצה קשה מקולפת וקצוצה
4 כפות צלפים קצוצים
4 כפות צנוברים מטוגנים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות דק
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מיץ מחצי לימון
חצי כוס שמן זית
פלפל שחור
פלפלת חריפה קצוצה דק
מלח
2-3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
מערבבים היטב את, הבשר הטחון, הבשר השמן, חזה האווז המעושן,
שיני השום, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור, הפלפל השחור הגרוס, הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט, הכוסברה, הביצים, מעט מים והברנדי.
מחלקים את התערובת לשלושה או ארבעה חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לנחש ועוטפים כל נחש בניילון נצמד.
מקררים עד השימוש 5-6 ימים
לפני השימוש חותכים פרוסות מהנקניק לפי העובי הרצוי, מטגנים בשמן זית כ- 8-10 דקות עד להזהבה.
מכינים את הרוטב הירוק:טוחנים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר.
מגישים על צלחת פרוסת נקניק מטוגנת ומסביבה יוצקים את הרוטב.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון