חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתח שייטל צלוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתח שייטל צלוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח שייטל טרי במשקל ½1 ק"ג
½ ליטר יין אדום חצי יבש
¼ כוס רוטב סויה
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ
מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים למעט הבשר. משרים את הבשר בנוזלים למשך הלילה. מניחים את הבשר על משטח העבודה וקושרים אותו על מנת שלא יאבד את צורתו בצליה. מניחים את הבשר בתבנית ומוסיפים את נוזלי המשרה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כארבעים דקות. מקפידים מדי פעם להרטיב את הבשר בנוזלים בעזרת כף. מוציאים מהתנור. מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים על משטח העבודה למנוחה קצרה של כעשר דקות. גוזרים את חוטי הקשירה. פורסים את הבשר ומניחים בצלחת ההגשה מזליפים מעל מעט סויה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון