חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו (תבשיל צהוב)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל טוב לארוחת שבת וחג.
סופריטו (תבשיל צהוב)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל טוב לארוחת שבת וחג.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 - גרם בשר עגל .
500- גרם בשר בקר מספר -6.
ראש שום גדול /או 2 - קטנים .
2- כפות מרק עוף .
חצי כפית כורכום .
מלח מעט .
פפריקה חריפה /ומתוקה לפי הטעם .
פלפל שחור רבע כפית .
6-8 תפוחי אדמה.
חצי עגבניה מגוררת .
שלושת רבעי כוס שמן לפי הצורך לטיגון הראשוני.
אופן ההכנה
בסיר עם שכבה כפולה לשים בערך חצי כוס שמן לטיגון
1- לחתוך תפוחי אדמה לקוביות של 3-4 ס"מ
כך גם את הבשר 2 -לטגן את תפו"א לגוון זהוב כמו ציפס בסיום הטיגון של התפו"א .
3 -להפחית מכמות השמן לסגור את הבשר היטב .
ובקערית קטנה עם מים מהברז לערבב את כל התבלינים כולל מרק עוף ולהניח .
את כל שיני השום הקלופים להכניס לסיר ומעל לפזר את הבשר לכסות במים רותחים ולתת לזה להתבשל כ- 10 דקות
אחר כך להוסיף מעל את תפוחי האדמה ואת תערובת התבלינים שבקערית ולכסות במים אם יש צורך .
להביא לרתיחה נוספת
אז לבשל על אש קטנה עד לצימצום הרוטב לא לגמרי שיהיה מה להגיש עם התבשיל (אפשר לבשל-בסיר לבישול איטי /על פלטה )
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור: ספרדי
שתף את המתכון