חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סורבה מלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סורבה מלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' מלון נקי מגרעינים
¾ כוס סוכר
מיץ מ-½ לימון
½ כוס מים
2 חלבונים
אופן ההכנה
1. לחתוך את המלון לקוביות, להוסיף סוכר, מים ולימון ולהכניס למעבד מזון או לרסק בעזרת
בלנדר מקל
2. להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף את תערובת הפרי ולערבב יחד
3. ניתן בשלב זה להכניס את התערובת למכונת גלידה, ולדאוג שתסתובב בכיוון אחד
4. ולמי שאין מכונה- ניתן להכניס למגש שטוח, להקפיא ל-3 שעות עד שהשוליים קופאים,
להכניס שוב למעבד מזון, להחזיר למגש ולהקפיא ללילה והסורבה מוכן
5. ניתן לגוון עם כל תערובת רסק פרי ומים, אולם לדאוג שיהיה מספיק מים. לדוגמא- לאבטיח
לא צריך להוסיף מים אולם לבננה כן צריך, לפחות כוס.
מגיש: סיטרין
מקור: באדיבות רן מנע , גלידריית פלאסמה
שתף את המתכון