חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סושי ירקות בסיסי למתחילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סושי מאכל לאומי יפני קל מאוד להכנה בריא ומשביע מומלץ brלאחר הרול הראשון תבינו שזה משחק ילדים
סושי ירקות בסיסי למתחילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סושי מאכל לאומי יפני קל מאוד להכנה בריא ומשביע מומלץ brלאחר הרול הראשון תבינו שזה משחק ילדים
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים להכנת האורז:
2 כוסות אורז לסושי
3 כוסות מים )לסיר( + קערת מים להשרית האורז
חצי כוס חומץ אורז
שתי כפות סוכר
חצי כפית מלח
מצרכים למילוי:
רצועות גזר
רצועות אבוקדו
רצועות מלפפון
רצועות סלמון טרי או מעושן או כל פילה דג אחר
אופן ההכנה
אופן הכנה
1(להכנת התערובת לחומץ, יש להמיס היטב את החומץ עם
הסוכר והמלח )אפשר במיקרוגל( ולהניח בצד
2(להשרות את האורז חצי שעה בקערת מים ואח"כ לשטוף
היטב את האורז
3(להעביר לסיר, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה )ללא
מכסה(
4(להנמיך את האש למינימום, לכסות את הסיר ולבשל עד
אידוי מוחלט של המים (כ- 15 דקות)
5(לכבות את האש ולהמתין עם הסיר מכוסה עשר דקות
נוספות. לאחר מכן, יש להעביר את האורז
המבושל לקערה גדולה. לשפוך את "תערובת החומץ" על
האורז החם ולערבב בתנועות אווריריות
להספגת החומץ. לשטח קלות את האורז המוחמץ
בקערה ולצננו לטמפרטורת החדר.
6(בכדי לגלגל את הסושי, מניחים דף אצת נורי על
מחצלת הבמבוק. משטחים אורז על האצה ומשאירים
כ - 2 ס"מ ללא אורז בחלק העליון. מסדרים "פס"
מילוי מהאפשרויות הרצויות. מגלגלים בעזרת
המחצלת לגליל.עם סכין חד חותכים כל "גליל"
ל - 8 חתיכות.
7(בעת ההגשה, ניתן להוסיף בצד רוטב סויה יפני,
וואסבי וג'ינג'ר יפני כבוש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון