חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סושי מנצח.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סושי מנצח.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז עגול.
2 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל או יין לבן יבש.
1 כפית שמן שומשום.
1 כפית סוכר חום.
חצי כפית מלח .
2 כוסות מים.
4 עלי אצות.
100 גרם סלמון מעושן פרוס דק.ורצועות.
1 מלפפון ירוק פרוס לרצועות."ג'וליאנים",
1 צנון .(רצועות)."ג'וליאנים",
1 גזר .(רצועות)."ג'וליאנים",
1 פלפל גמבה ( רצועות)"ג'וליאנים",
עלי כוסברה.
1 בצל ירוק חתוך לרצועות"ג'וליאנים",
רצועות אבוקדו.."ג'וליאנים",
אופן ההכנה
1.להשרות את הירקות ברבע כוס רוטב סויה טריאקי.
2. שמים את המים. החומץ. הסוכר. המלח. והאורז. בסיר בנוני .
ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים 20 דקות בדיוק.
מסירים מהכיריים מניחים מגבת מטבח בין הסיר למכסה ומצננים
3. מכינים משטח עבודה.מחלקים את האורז ל 4 חלקים .
מניחים על המחצלת את האצה.
4.משטחים את הארז על האצה כ שני שליש בשכבה של חצי סמ"מ.
5.מסדרים שורה דג מעושן .רצועות מלפפון. רצועות גזר. רצועות גמבה.
רצועות בצל ירוק . רצועות אבוקדו .צנון וכוסברה..
6.מתחילים לגלגל את האצה בעזרת המחצלת מהחלק הקרוב לגוף ועד
לשליש הריק . מהדקים. מרטיבים את שליש האצה במים וממשיכים לגלגל ומהדקים ..
7.חותכים לחצי. ושוב לחצי ושוב לחצי כך נוצרים לנו 8 חלקי סושי.
להגשה עם רוטב סויה לסושי. ווסאבי וגינגר כבוש.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון