הוראות הכנה
מרכיבים
220 גרם פרוסות סינטה בקר חתוכות דק
100 פטריות טריות פרוסות גס
70 גרם קוביות בייקון
חופן עלי רוקט
2 כפות שמן זית
לימון חתוך לרבעים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את הבייקון והפטריות ומקפיצים קלות תוך תיבול קל במלח ופלפל. מוסיפים את פרוסות הבשר ומקפיצים יחד כשלוש דקות.
מניחים בצלחת את עלי הרוקט, מפזרים מעל את תכולת המחבת ומעטרים ברבעי לימון.
מגיש:
מקור: שף תמר סגרי ממסעדת לוקה
שתף את המתכון