הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות סינטה בקר בעובי של כ-1 ס"מ
2 כפיות זנגביל כתוש
2 כפיות מחית כוסברה
4 כפות רכז רימונים
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את פרוסות הסינטה. מחממים 5 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את הסינטה כדקה וחצי מכל צד ומוציאים מהמחבת. מוסיפים את יתרת החומרים למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקות ספורות לקבלת רוטב סמיך ומבריק.
מנמיכים את האש וטובלים את פרוסות הסינטה בנוזל הרימונים כחצי דקה מכל צד ומגישים.
מגיש:
מקור: עלון מתכונים של רכז רימונים
שתף את המתכון