חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה במילוי מיקס אגוזים ועשבי תיבול ברוטב רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה לראש השנה, ולתקופת החגים בכלל. brעתירת קלוריות, אבל מי סופר בימים אלה...
סינטה במילוי מיקס אגוזים ועשבי תיבול ברוטב רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה לראש השנה, ולתקופת החגים בכלל. brעתירת קלוריות, אבל מי סופר בימים אלה...
הוראות הכנה
מרכיבים
1,200 גרם סינטה
חומרים למלית:
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
עלים מ-10 ענפי טימין קצוצים
עלים מענף אחד של רוזמרין קצוצים
8 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם אגוזי קשיו לא קלויים
100 גרם פיסטוקים קלופים לא קלויים
50 גרם צנוברים
½ כוס שמן זית
מלח, פלפל
בנוסף: 3 שיני שום קצוצות, עלים מ-4 ענפי טימין, רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל
לרוטב:
1 כוס יין מרסלה (יין אדום מתוק)
חצי כוס רכז רמונים איכותי
אופן ההכנה
פותחים את נתח הסינטה למשטח שלם וגדול.
לוקחים את כל החומרים (מלבד אלה ב"נוסף") ומערבבים אותם בקערה. בעזרת כף מפזרים ומשטחים את התערובת על הסינטה, כך שזה מכסה את כל המשטח.
מגלגלים את המשטח לרולדה וקושרים לפחות בשלוש מקומות, כדי שהיא לא תפתח.
לוקחים את חומרי "בנוסף" ומעסים את הסינטה עם התערובת.
סוגרים את הנתח מכל הכיוונים במחבת חמה, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200°c במשך 35 דקות ("למדיום רייר") עד 55 דקות ("וול דאן").
מוציאים מהתנור ולאחר כ-10 דקות מורידים את הקשירה ופורסים לעובי של כחצי ס"מ.
מכינים את הרוטב - מכניסים לסיר ומצמצמים את הנוזלים למחצית הכמות.
להגשה: מניחים פרוסה של סינטה, ולמעלה בוזקים מהרוטב.
אפשר לקשט את הצלחת גם ברימון טרי ובענף טימין.
בתיאבון!
מגיש: kalla
מקור: שף דודו גרינברג (צילום שהם נט)
שתף את המתכון