הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סינטה בקר נקי מגידים ושומן (בשר נטו)
פלפל שחור גרוס
סוכר
שום כתוש
רוזמרין קצוץ
1 ק"ג מלח גס
פדי גזה
אופן ההכנה
מצפים היטב את הסינטה בפלפל שחור גרוס, שום כתוש ורוזמרין קצוץ תוך כדי עיסוי הבשר. זורים על הבשר סוכר מכל הכיוונים. עוטפים את הבשר היטב בשתי שכבות של פדי גזה רפואיים פשוטים.
בתבנית בגודל מתאים לבשר (לא גדולה מדי) זורים שכבה ראשונה של מלח גס. מניחים את הסינטה העטופה על המלח ומכסים את הנתח במלח עד שכולו מכוסה לחלוטין. מניחים מעל תבנית נוספת (כמשקולת) ומכניסים למקרר למשך 48 שעות.
מוציאים ופורסים דק מאד להגשה.
מגיש:
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של שף מוטי סופר
שתף את המתכון