חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה כבושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה כבושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סינטה בקר נקי מגידים ושומן (בשר נטו)
פלפל שחור גרוס
סוכר
שום כתוש
רוזמרין קצוץ
1 ק"ג מלח גס
פדי גזה
אופן ההכנה
מצפים היטב את הסינטה בפלפל שחור גרוס, שום כתוש ורוזמרין קצוץ תוך כדי עיסוי הבשר. זורים על הבשר סוכר מכל הכיוונים. עוטפים את הבשר היטב בשתי שכבות של פדי גזה רפואיים פשוטים.
בתבנית בגודל מתאים לבשר (לא גדולה מדי) זורים שכבה ראשונה של מלח גס. מניחים את הסינטה העטופה על המלח ומכסים את הנתח במלח עד שכולו מכוסה לחלוטין. מניחים מעל תבנית נוספת (כמשקולת) ומכניסים למקרר למשך 48 שעות.
מוציאים ופורסים דק מאד להגשה.
מגיש: dylam
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של שף מוטי סופר
שתף את המתכון