חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלופי ג'ו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלופי ג'ו הוא מתכון אמריקאי מהיר. פה יש ורסיה אישית של מישל דור. הילדים התאהבו. אפשר לשחק עם הכמויות של המתבלים.
סלופי ג'ו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלופי ג'ו הוא מתכון אמריקאי מהיר. פה יש ורסיה אישית של מישל דור. הילדים התאהבו. אפשר לשחק עם הכמויות של המתבלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר איכותי, טחון
6 בצלים קצוצים - אפשר להתפשר על אריזות בצל קצוץ מוכנות, הנמכרות בסופר וכוללות בצל לא קפוא
ראש שום, כתוש
6 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
2 כפות שטוחות ג'ינגר טרי, כתוש
לרוטב:
כוס קטשופ סמיך ואיכותי
1/3 כוס רוטב היקרי סוס או ברביקיו
3 כפות רוטב סויה
1/4-1/2 כס מיונז
מלח, פלפל
לנועזים: כף עמבה (משדרגת את המנה ואינה מורגשת)
להגשה:
בגט או ג'בטה, או כל דבר מאפה היכול להכיל את המנה בגאווה
אופן ההכנה
1. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה גדולה עד שהוא מקבל גוון אחיד.
2. משמנים בשכבה דקה ווק או מחבת. מקפיצים את הבצל, הג'ינג'ר, השום והבצל הירוק עד לשקיפות של הבצל הלבן ולא מעבר לזה. מוציאים את המרכיבים המטוגנים לכלי חיצוני ומנקים היטב את המחבת עם נייר מגבת לשימוש חוזר מיידי.
3. מעלים את הטמפרטורה במחבת או בווק עד שהוא מעשן וזורקים פנימה את הבשר. יש לפעול מהר מאוד, מבשלים את הבשר לגוון אדמדם-אפרפר, למשך כ-2 דקות בלבד.
4. מוסיפים מהכלי החיצוני את הבצל שלנו לבשר ומערבבים היטב. לאחר כדקה, עוד לפני שהבשר מקבל גוון אפור, מוסיפים חצי מכמות הרוטב שלנו ומערבבים בעדינות יחד עם הבשר עד לכיסוי הבשר ברוטב.
5. קולים את הבגט בטוסטר אובן או תנור שחומם מראש לטמפ' של 230 מעלות.
6. מקפידים להוציא את הבגט כאשר הוא הופך לטוסט ומניחים על צלחת
נותנם מנה של בשר ומפזרים מעל מהרוטב שנשאר.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון