חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט המתאים לאלה השומרים על הגיזרה. brהצירוף של ירקות עם גבינת קוטג' ורוטב מתובל מהווה ארוחה קלה ומשביעה. brהיוגורט המוסיף לסלט טעם בלקני אמיתי, הוא אחד המזונות המקובלים במטבח הבולגרי.
סלט בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט המתאים לאלה השומרים על הגיזרה. brהצירוף של ירקות עם גבינת קוטג' ורוטב מתובל מהווה ארוחה קלה ומשביעה. brהיוגורט המוסיף לסלט טעם בלקני אמיתי, הוא אחד המזונות המקובלים במטבח הבולגרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה
מלח
פפריקה מתוקה
סוכר
400 גרם ירקות מעורבים קפואים
ציפוי:
1 בצל קטן
1 שן שום
1 כף עירית קצוצה
1 כפית חומץ יין
2 כפות יוגורט טבעי
מלח, פלפל
1/2 גביע גבינת קוטג'
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
מעט שמיר מיובש (לא חובה)
אופן ההכנה
מסירים את העלים ואת הגבעול מהכרובית ומפרקים אותה לפרחים.
מבשלים במים רותחים עם מלח, פלפל, פפריקה וסוכר.
מסננים את הכרובית ושמים אותה בקערת סלט יחד עם הירקות המעורבים המופשרים.
מערבבים.
להכנת הציפוי, שמים בצל קלוף וקצוץ, שום כתוש, עירית, חומץ יוגורט, מלח, פלפל וגבינת קוטג' בקערה.
מערבבים היטב.
שמים מתערובת הגבינה על תערובת הירקות וזורים את עשבי התיבול.
מקררים במשך 1/2 שעה.
מגישים את הסלט עם גבינה קשה או עם ביצים קשות, או כפי שהוא ללא תוספת.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון