חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בקר וייטנאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בקר וייטנאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
2 סטייקים סינטה , 300 גר' כל אחד
מרינדה לבשר:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כפית פלפל סצ'ואני כתוש
מלח גס, פלפל שחור טחון טרי
לסלט:
עלי סלט בייבי
1 בצל אדום, פרוס דק
1 קולרבי קלוף חתוך לגפרורים
3 פלפלים אדומים חריפים מנוקים וחתוכים לרצועות אורך דקות
43 כוס עלי כוסברה שלמים
43 כוס עלי נענע שלמים
43 כוס עלי בזיליקום שלמים
לרוטב:
1 כף רוטב סויה
3 כפות רוטב דגים
3 כפות מיץ ליים, או לימון
1 כף סוכר חום
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
2 כפיות שמן שומשום
מלח, פלפל שחור טחון טרי
להגשת המנה:
2 כפות בוטנים קצוצים
2 שיני שום פרוסות, ומטוגנות עד להשחמה
אופן ההכנה
מערבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר בתערובת למשך כחצי שעה. הופכים פעם אחת במהלך ההשריה.
משמנים מעט מחבת פסים. מחממים, וכשהיא חמה מאד, מניחים את הבשר על המחבת וצורבים אותם כשתי דקות מכל צד. מנמיכים את הלהבה וממשיכים עוד 2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומקררים מעט.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה.
מערבים את חומרי הסלט בקערה גדולה. יוצקים את הרוטב ומערבבים. פורסים את הבשר. מניחים את הבשר יפה על הסלט ומפזרים עליו מלח גס ומעט פלפל. מפזרים מעל לכל את הבוטנים הקצוצים והשום המטוגן .
מגיש: gilai
מקור: סדנה של אהרוני
שתף את המתכון