הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גרגרי חומוס יבשים
1 כוס אורז, עדיף אורז מלא או אורז בר, אבל גם אורז רגיל יתאים
קופסת טונה
פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש, מיץ לימון, שמן זית לפי הטעם.
אופן ההכנה
משרים את גרגרי החומוס ללילה, מבשלים עם כפית מלח עד שהם רכים ומסננים.
מבשלים את האורז.
מערבבים את גרגרי החומוס, האורז והטונה, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים בשום, שמן זית ומיץ לימון. מוסיפים מעט מלח אם צריך, בזהירות, בכל שאר המרכיבים יש מלח.
אם אפשר, להניח בקירור, אם רוצים, אפשר לאכול מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון