הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מלח
כוס סוכר
2 כפיות פלפל שחור
קילו בשר סינטה
שמן זית
2 כפיות גרגרי כוסברה
2 כפיות גרגרי שומר
לקישוט :
סלט עלעלים ירוקים [ עלי בייבי]
עגבניות שרי
בצל סגול חתוך פרוסות דקות
מיץ לימון
אופן ההכנה
מערבבים את המלח הסוכר הפלפל שחור בקערה
מפזרים על תבנית קטנה ומניחים את הבשר מעל מהדקים היטב ומעסים את הבשר בתבלינים
מניחים במקרר למשך יממה שלמה
מוצאים מנקים משארית התבלינים מורחים שמן זית ובוזקים את גרגרי הכוסברה והשומר
שומרים במקרר למשך 8 שעות
מכינים את הסלט ע"י עירבוב החומרים
חותכים את הבשר לחתיכות דקות מאוד מערבבים עם הסלט
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף אילן כהן
שתף את המתכון