חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עלי טרגון וענבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עלי טרגון וענבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלי שלוט
חומץ מיין לבן מעולה
סוכר
מלח ופלפל
עלי טרגון טריים
ענבים
גבינת ריקוטה מלוחה
שמן זית
אופן ההכנה
1. חותכים את בצלי השלוט לטבעות דקות
מוסיפים מלח ופלפל ומעט סוכר ומערבבים.
מניחים לנוח בצד.
2. לקערה, מפרידים כמות נדיבה של עלי טרגון מהענף.
מוסיפים ענבים (מומלץ 2 צבעים) חצויים לקערה.
3. מוסיפים גבינת ריקוטה מגוררת ומערבבים את הסלט.
4. מוסיפים את הבצל עם רוטב החומץ (משאירים מעט מהרוטב בצד).
5. בצלחת ההגשה מסדרים את הסלט, מעל מטפטפים שמן זית, מוסיפים מרוטב החומץ
ומגררים מעט גבינת ריקוטה מעל.
מגיש: mellow
מקור: השף המתלבש
שתף את המתכון