חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שומר (בישבש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט שומר (בישבש) טעים להפליא עשיר מאד . מומלץ להכין כשעתיים שלוש לפני הארוחה סלט טעים "הולך עם בירה יין ואלכוהול"
סלט שומר (בישבש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט שומר (בישבש) טעים להפליא עשיר מאד . מומלץ להכין כשעתיים שלוש לפני הארוחה סלט טעים "הולך עם בירה יין ואלכוהול"
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג שומר (כ4-5 יחידות) שטופים
עלי נענע או מנטה שטופים
3 לימונים
מלח גס
מלח דק (מומלץ מלח ים)
פלפל שחור טחון
פלפל שחור גרוס
כמון טחון
שמן זית איכותי
קערת זכוכית
אופן ההכנה
לוקחים את השומר וחותכים לרצועות
שוטפים טוב טוב, ושמים בקערה.
חותכים 2 לימונים לפרוסות דקות ומפזרים
מעל מפזרים ככף מלח גס
כפית מלח דק
כפית פלפל שחור
קורט פלפל שחור גרוס
וכמון
עלי נענע או מנטה לפזר
את הלימון השלישי סוחטים למיץ
ויוצקים על הסלט
ושמן זית (לא לחסוך)
יש לערבב את הסלט ולשים במקרר
להגיש לאחר שעתיים או שלוש .
מגיש: 2fax
מקור: שלי
שתף את המתכון