חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלסילות פילו ממולאות בסלט אגוזים עם פטריות, כרישה וחזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסילות פילו ממולאות בסלט אגוזים עם פטריות, כרישה וחזה אווז brבסגנון הילטון טאיוון מעדן מלכים brמנת פתיחה או מתאבן סופני מדהים ביופיו וטעמו
סלסילות פילו ממולאות בסלט אגוזים עם פטריות, כרישה וחזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסילות פילו ממולאות בסלט אגוזים עם פטריות, כרישה וחזה אווז brבסגנון הילטון טאיוון מעדן מלכים brמנת פתיחה או מתאבן סופני מדהים ביופיו וטעמו
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לקילתית
9 עלי פילו או חבילה עלי פילו עגולים
100 גרם חמאה מומסת או מחמאה
למלית: 50 גרם חמאה או מחמאה
3 כרישות )החלק הלבן בלבד( פרוסות לעיגולים או 2 בצלים
בינוניים
300 גרם פטריות שמפיניון קטנטנות
6-5 פטריות שיטקה מושרות וחתוכות
300 גרם פטריות פורטבלה חתוכות לרצועות
1 חזה אווז מעושן שלם, פרוס לפרוסות
חומרים לסלט:
30 גרם אגוזי פקאן שלמים
30 גרם אגוזי מלך שלמים
2 כפות צנוברים
1 כף שומשום
4 כפות שמן שומשום
4 כפות סויה
4 כפות חומץ בן יין
3 כפות ריבת שזיפים או סילן
לקישוט: פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 מחממים תמור ל- 180 מעלות.
2 מכינים קלתיות: מורחים חמאה או מרגרינה במברשת על עלה פילו,
מניחיםעליו עוד עלה ומורחים בחמאה או מחמאה, מניחים עלה שלישי
ומורחיםגם אותו. מחלקים את הדף שהתקבל ל- 9 מלבנים. באם העלים
עגוליםלא מחלקים חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
3 מניחים את המלבנים בקעריות חסינות אש או אלומיניום, תוך כדי
לחיצהקלה וסידור עם האצבעות. אופים 10-12 דקות, עד שמזהיב.
מוציאיםומצננים.
4 מכינים את המלית: מטגנים כרישה במחבת עם חמאה או מחמאה תוך כדי
ערבוב,עד שהיא מתרככת ומזהיבה מעט. מעבירים לקערה.
5 מטגנים באותה מחבת את הפטריות עד הזהבה. מעבירים לקערה עם
הכרישה.
6 מכינים את הסלט: קולים במחבת חמה אגוזים וצנוברים עם כף שמן
שומשוםעד הזהבה.
7 מערבבים בקערה את שאר השמן, סויה, חומץ וריבת השזיפים או סילן.
מערבביםפנימה את האגוזים, הצנוברים ושמן השומשום ושופכים על
הכרישהוהפטריות.
8 מרכיבים את המנה: ממלאים את הקלתיות בסלט. מניחים על כל קלתית
שלושפרוסות חזה אווז, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים מיד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון