חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק גבינה ממותק נוסח בגדאד " בג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמבוסק גבינה ממותק נוסח בגדאד " בג'בן בשקר" br br
סמבוסק גבינה ממותק נוסח בגדאד " בג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמבוסק גבינה ממותק נוסח בגדאד " בג'בן בשקר" br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גרם שמרים או 1/2 1 כפות שמרים יבשים
½ - ¾ כוס מים פושרים
2/3 כפית מלח
½ 1 כף סוכר
200 גרם מרגרינה רכה או מומסת
3 כפות שמן
5 כוסות קמח
מילוי לסמבוסק בשקר:
1 כוס שקדים קצוצים דק מאוד או טחונים גס
250 ג"ר גבינה למריחה
סוכר לפי הטעם
קורט הל טחון
מעט מי וורדים
לציפוי:
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים לבצק אחיד ומתפיחים במשך שעה.
2. מערבבים את כל חומרי המילוי, טועמים ומוסיפים עוד ממה שצריך.
3. חותכים חתיכה מן הבצק ומרדדים אותה לעיגול בקוטר 6 ס"מ. מניחים כף
מילוי במרכז.
4. מקפלים את העיגול לשניים ומהדקים היטב. עורכים את העוגיות בתבנית
משומנת.
5. מורחים ביצה ובוזקים שומשום, ובעזרת כפית הפוכה מהדקים שנית את עוגיות.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, במשך כ-10-15 דקות.
חשוב להקפיד שהעוגיות יזהיבו אך לא ישחימו מידי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון