חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק - מאפה בשר של יהודי חאלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בא לכם לפנק עצמכם בסמבוסק חלאבי אוטנטי אז נסו ותהנו מהמתכון של br"סבתא דינה" שכנה בת 70 שמתכוניה מככבים
סמבוסק - מאפה בשר של יהודי חאלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בא לכם לפנק עצמכם בסמבוסק חלאבי אוטנטי אז נסו ותהנו מהמתכון של br"סבתא דינה" שכנה בת 70 שמתכוניה מככבים
הוראות הכנה
מרכיבים
מאפה בשר של יהודי חלב
החומרים:?
לבצק:?
?1 ק"ג קמח?
?1/2 כפית שמרים?
?1/2 כפית סוכר?
מים פושרים
?1 כף שמן זית?
אופן ההכנה
אופן ההכנה:?
הבצק:?
לשים את המרכיבים לבצק אחיד, ומניחים כחצי שעה עד
?להתפחה.?
המילוי:?
?1/2 ק"ג בשר כתף )עגל או כבש(, חתוך
לקוביות?
?5 בצלים קצוצים דק?
?2 עלי דפנה?
?3 תפוחי אדמה מבושלים?
?1/2 כפית גרגירי הל?
אופן ההכנה:?
מטגנים את קוביות הבשר עד לסגירה ומבשלים עד
?להתרככות.?
בסיר נפרד מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהבצל הופך שקוף.
?מוסיפים את עלי הדפנה והל וממשיכים לטגן עד להזהבת ?הבצל.?
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.?
מחלקים את הבצק התפוח לכדורים קטנים ומרדדים לצורה ?
עגולה ברוחב של צלחת.?
מניחים באמצע עיגול הבצק את תערובת הבשר ומקפלים ?
לצורת מעטפה.?
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 200 מעלות עד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון