חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ טוניסאי בלחמנית פריקסה מעשה ידי בית בטעם של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סנדוויץ טוניסאי בטעם של פעם עולם ומלואו br מלא טונה תפוא"ד ביצה ועריסה מתובל brבלימון כבוש ולחמנית פריקסה טריה brמי צריך יותר
סנדוויץ טוניסאי בלחמנית פריקסה מעשה ידי בית בטעם של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סנדוויץ טוניסאי בטעם של פעם עולם ומלואו br מלא טונה תפוא"ד ביצה ועריסה מתובל brבלימון כבוש ולחמנית פריקסה טריה brמי צריך יותר
הוראות הכנה
מרכיבים
סנדוויץ טוניסאי בלחמנית פריקסה
חומרים לבצק:
1 כף מלח
50 גרם שמרים טריים "שמרית"או 13 גרם שמרים יבשים
בערך כוס מים פושרים
רבע כוס שמן
1/2 כפית סוכר
1 ק"ג קמח
שמן לטיגון
חומרים למילוי:
3 תפוחי אדמה שבושלו על קליפתם קולפו וסוננו מראש
פרוסים לטבעות
2 ביצים קשות חתוכות גס
1 קופסא טונה בשמן
1 כף מיץ לימון
מלפפונים חמוצים
זיתים שחורים מגולענים
מעט סחוג
מלח ופלפל שחור
לימון כבוש להגשה
אופן ההכנה
הוראות הכנת הבצק
1. לשים את חומרי הבצק ומתפיחים כשעה וחצי.
2. עם קצת שמן בידיים ללוש את הבצק למעין נקניק
ארוך. לחתוך וליצור מעין לחמניות ארוכות. לשים
מגבת על השיש לסדר הלחמניות ולהניח ל 15 דקות.
3. בסיר טיגו לטגן את הלחמניות בשמן עמוק. . ממלאים
הרכבת הסנדוויץ "פריקסה"
1. בקערית מערבבים את כל חומרי המילוי
2. פותחים כל לחמניה וממלאים בחומרי המילוי.
אוכלים עם לימון כבוש בצד. בתיאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון