חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה של ספגטי בולונז.
ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה של ספגטי בולונז.
הוראות הכנה
מרכיבים
0.5 ק"ג בשר בקר טחון
חצי חבילת ספגטי (גודל 3,5 או 7 עפ"י העדפה)
1 בצל גדול
2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
4 שיני שום
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1 כף אורגנו
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מקצצים את הבצל וזורקים אותו לסיר לאחר שהשמן חם.
מטגנים מעט עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.
מערבבים מדי פעם את הבשר עם הבצל עד שהוא מקבל צבע אפרפר.
מוסיפים את תכולת שתי קופסאות רסק העגבניות לבשר. את הקופסאות הריקות של הרסק ממלאים במים רותחים, מערבבים קצת עם כפית ושופכים את התכולה לסיר.
ממשיכים לערבב את הבשר על אש גבוהה.
מוסיפים תבלינים:
שום כשהוא כתוש
כפית פלפל (עפ"י הטעם)
שתיים או שלוש כפיות מלח (עפ"י הטעם)
אבקת מרק עוף.
ממשיכים לערבב עד שרותח.
מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר עם מכסה ומערבבים מדי כמה דקות, למשך רבע שעה.
בסיר נפרד מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה.
בסיום מסננים ושוטפים.
לקראת הסוף מוסיפים את האורגנו לבשר ומערבבים עוד כ 2-3 דקות.
מגיש: שבלול
מקור:
שתף את המתכון