חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ספגטי,לרוטב: חצי ק"ג בשר בקר טחון,בצל גדול,2עגבניות בינוניות,רסק,צרור כוסברה,
שמן זית,מלח,פלפל,כמון,פפריקה אדומה,אבקת מרק עוף. (אפשר להוסיף פלפל חריף)
אופן ההכנה
קוצצים בצל ומשחימים אותו במחבת עם שמן זית,מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו
תוך כדי טיגון במזלג. מוסיפים קוביות עגבניות,ומוסיפים מלח פלפל כמון פפריקה ואבקת מרק
עוף. מערבבים ומוסיפים כ300 ג' רסק עגבניות. עם רוצים את הרוטב דליל יותר אפשר להוסיף מים רותחים. מומלץ להוסיף קורט סוכר כדי לעדן את החמיצות של העגבניות. מגיעים לרתיחה
ומבשלים על אש קטנה עוד 10 דק'. לקראת סיום הבישול יש להוסיף כוסברה קצוצה דק.
הרוטב מוכן. יש להוסיף על ספגטי שהורתח במים.
מגיש: אורנוש
מקור:
שתף את המתכון