חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סציבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המאכל הגרוזיני הכי קל שלמדתי לעשות מאחר ואני נשואה לגרוזיני, המתכון הזה זכה להופיע בספר בישול brשל אסנת לסטר "סיר לשבת" מקווה שתהנו ממנו כמו כולם.
סציבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המאכל הגרוזיני הכי קל שלמדתי לעשות מאחר ואני נשואה לגרוזיני, המתכון הזה זכה להופיע בספר בישול brשל אסנת לסטר "סיר לשבת" מקווה שתהנו ממנו כמו כולם.
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק ל-8 חלקים
2 בצלים
2 גזרים
כף מרק עוף
200 גרם אגוזי מלך טחונים דק דק
1 ליטר מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים בסיר את העוף יחד עם הבצל והגזר מתבלים במעט מלח וכף מרק עוף, כשהוף מוכן מוציאים אותו מהסיר לצלחת נפרדת.
בקערה נפרדת שמים את האגוזים ולשים אותם ביד עד שהם מוציאים את השמן שלהם, מוסיפים מעט (1/4 כוס) מציר העוף ומערבבים שלא יהיו גושים, מוסיפים 1/2 כוס מהציר ומערבבים, ממשיכים כך עד לכמות של 4 כוסות ציר מרק, מוסיפים את חתיכות העוף ושמים את המנה בצד שתתקרר, מגישים קר ומקשטים במעט עגבניות שרי ופטרוזיליה.
מגיש:
מקור: חמתי
שתף את המתכון