חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקונ'ס לתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סקונ'ס לתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
מעט מלח
50 גרם סוכר
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1 חלמון
1 חלבון
125 מ"ל חלב
מעט סוכר
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. מוסיפים את החמאה ולשים ביחד לקבלת פירורים. מקציפים את הביצה והחלמון לקבלת קצף רך. יוצקים לחלב, מערבבים קלות יחד ומוסיפים לתערובת הקמח. מעבדים את הבצק לכדור מוצק. מרדדים על משטח עבודה מקומח לעובי של 2 ס"מ. חותכים עיגולים בקוטר של כ-5 ס"מ. מניחים את העיגולים בתבנית משומנת היטב במרק של 2.5 ס"מ האחד מהשני. מקציפים מעט את החלבון בעזרת מזלג ומברישים אותו על החלק העליון של הבצק. זורים מעל מעט סוכר. אופים כ-15 עד 20 דקות במרכז תנור שחומם מראש ל-220 מעלות להשחמה קלה.
מגישים מיד עם חמאה, קצפת או שמנת וריבה.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון