חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות אקלס - עוגות דומדמניות קטנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אקלס - עוגות דומדמניות קטנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם בצק עלים
1 כוס דומדמניות
25 גרם חמאה רכה
40 גרם סוכר חום בהיר
25 גרם קליפת לימון ותפוז מסוכרות
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל
1 חלבון
מעט אבקת סוכר
אופן ההכנה
מרדדים את בצק העלים וחותכים ממנו עיגולים בקוטר 10 ס"מ. מערבבים את יתר המצרכים למעט החלבון ואבקת הסוכר. מניחים כפית גדושה מהתערובת על כל פיסת בצק. מרימים את שולי הבצק ומהדקים אותם יחד במרכז. הופכים ומרדדים בזהירות בעזרת מערוך עד שניתן לראות את הדומדמניות. בעזרת סכין חדה יוצרים שני חתכים במרכז. מניחים את העוגיות בתבנית אפייה משומנת. מברישים בחלבון ומפזרים מעל מעט אבקת סוכר. אופים כעשרים דקות במרכזו של תנור שחומם ל-220 מעלות לגוון חום זהוב.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון