חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות במילוי דלעת בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאי אפשר להפסיק לאכול brשימו לב המידות הם לפי כוסית קטנה לקפה שחור
עוגיות במילוי דלעת בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאי אפשר להפסיק לאכול brשימו לב המידות הם לפי כוסית קטנה לקפה שחור
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק
1 כוסית חלב
1 כוסית שמן
1 כוסית חמאה מומסת
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קמח עד שהבצק רך
מילוי
1 קג דלעת
100 גר אגוזים
1 כוס סוכר
מעט מים
קינמון
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ערב קודם מכינים את הבצק מכניסים למקרר
מילוי
לחתוך את הדלעת להוסיף מעט מים1 אחרי שמתרכך להוסיף כוס סוכר
לבשל עד שנשאר ללא נוזלים (עד שרואים את תחתית הסיר)
להוסיף אגוזים וקינמון. להכניס לילה למקרר
למחרת לפתוח את הבצק להכין עגולים עם כוס דקה
להכניס מילוי לסגור בצורת סהר.
להכניס בתנור ב 220 מעלות
כמצואים מהתנור מפזרים עליהם אבקת סוכר
מגיש: rama100
מקור:
שתף את המתכון