חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה במילוי פאדג שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה הורסת, ובלבה שוקולד brעוטפים את השוקולד שלנו בעוגת גבינה קטלנית. יצירת מופת משגעת ולא מאוד תובענית, brעל בסיס של וניל-אגוזים
עוגת גבינה במילוי פאדג שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה הורסת, ובלבה שוקולד brעוטפים את השוקולד שלנו בעוגת גבינה קטלנית. יצירת מופת משגעת ולא מאוד תובענית, brעל בסיס של וניל-אגוזים
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית: עגולה מתפרקת 24 ס"מ, משומנת קלות
לתחתית:
120 גרם חמאה רכה (בטמפרטורת החדר, לא מומסת)
1/3 כוס סוכר לבן (70 גרם)
1 כוס קמח לבן (140 גרם)
1 כף תמצית וניל משובחת מחולקת לשניים
2/3 כוס אגוזי פקאן (60 גרם) קצוצים דק
לעוגה:
3 גביעים גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
1 גבינת שמנת פילדלפיה (יש ברוב הסופרים)
½1 כוסות סוכר לבן (250 גרם)
4 ביצים גדולות
למילוי:
340 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
להגשה:
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.מכינים את התחתית (אפשר לעשות את זה יום קודם): מחממים תנור ל-175 מעלות.
2.מערבלים במיקסר (בוו גיטרה) חמאה ו-1/3 כוס סוכר עד שמתקבל קרם בהיר ואוורירי. מנמיכים את המהירות, מוסיפים קמח ומערבלים עד אחידות. מוסיפים חצי מכמות תמצית הווניל ואת הפקאנים, ומערבלים כמה שניות עד לקבלת עיסה הומוגנית.
3.משטחים את הבצק בתבנית ועולים מעט בשוליים לגובה של כ-3.5 ס"מ. מהדקים היטב בעזרת הידיים, ומכניסים לתנור לכ-15 דקות, עד הזהבה. מצננים. אם מכינים יום לפני ? מכסים בניילון נצמד ושומרים בתנור הסגור.
4.לעוגת הגבינה: מערבלים את הגבינות במיקסר במהירות בינונית עד שהן מתאחדות, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה (בכל פעם מחכים שהביצה הקודמת תיטמע לחלוטין).
5.מוסיפים את הווניל שנשאר ומערבבים ערבוב קל מאוד. שופכים מחצית מבלילת הגבינה על התחתית האפויה המצוננת.
6.מפזרים את השוקולד הקצוץ מהאמצע לכיוון השוליים. משאירים שוליים של 2 ס"מ ללא שוקולד.
7.שופכים את יתרת הבלילה: מתחילים מהשוליים ונעים סביב סביב לכיוון המרכז (כך נדאג ששולי העוגה יישארו של גבינה בלבד).
8.אופים כשעה ב-175 מעלות, עד שהעוגה מתייצבת. מדי פעם בודקים את מצבה. מצננים ושומרים במקרר.
9.לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר רק עד שנוצרת קציפה רכה. מחממים כל פרוסה 10 שניות במיקרו ומגישים עם שתי כפות קצפת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קסמים מתוקים דליה מאיר https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-culinary-sins/Article-ae4c79ce6d68821006.htm
שתף את המתכון