חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ושוקולד ציפוי שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ושוקולד ציפוי שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבסיס
4 ביצים מופרדות
1 שקית פודינג שוקולד
6 כפות סוכר
1 כף קקאו
החומרים למלית
200 גר' שוקולד לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה
500 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
1כפית תמצית וניל
החומרים לציפוי
400 גר' שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
החומרים לקישוט
שבבי שוקולד לבן ושוקולד מריר
אופן ההכנה
הבסיס
1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד שמתקבל קצף רך.
2. מוסיפים החלמונים והפודינג. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. אופים בחום בינוני במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
המלית
1. ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים.
2. מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס השמנת המתוקה שנותרה, הסוכר והביצים במהירות נמוכה.
3. מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מעל בסיס האפוי.
4. אופים 50 דק' בחום בינוני-נמוך עד שמרכז העוגה קשה ויציב.
5. מערבבים את כל חומרי הציפוי ומורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה.
6. אופים עוד כ5 דק' מוצאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
7. מקשטים את העוגה בשבבי השוקולד ומגישים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון