חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה חמה כמו במלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמויות במלון הם גדולות לכן ניסתי להקטין את הכמויות באופן יחסי brגבינה מומלצת היא 5% של תנובה br
עוגת גבינה חמה כמו במלון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמויות במלון הם גדולות לכן ניסתי להקטין את הכמויות באופן יחסי brגבינה מומלצת היא 5% של תנובה br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג גבינה לבנה
6 ביצים (מ"ס 2)
½ כוס קורנפלור
פקק תמצית וניל
כוס סוכר
ניתן להוסיף ליקר תפוז או אפרסקים (או באיזה טעם שאוהבים)
אופן ההכנה
את הביצים מקציפים למשך כמה דקות
מוסיפים את הגבינה ואת חצי כוס הקורנפלור ופקק תמצית הוניל
ממשיכים לערבב את המסה במערבל עד לקבלת תערובת חלקה
את התערובת מוזגים לתבנית סיליקון
אופים בתנור למשך 40 דקות בחום של 120°c .
* מומלץ לאחר 20 דקות לפתוח את החנור למשך דקה ואז להמשיך באפייה
מגיש: davids
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון