הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג גבינה לבנה
6 ביצים (מ"ס 2)
½ כוס קורנפלור
פקק תמצית וניל
כוס סוכר
ניתן להוסיף ליקר תפוז או אפרסקים (או באיזה טעם שאוהבים)
אופן ההכנה
את הביצים מקציפים למשך כמה דקות
מוסיפים את הגבינה ואת חצי כוס הקורנפלור ופקק תמצית הוניל
ממשיכים לערבב את המסה במערבל עד לקבלת תערובת חלקה
את התערובת מוזגים לתבנית סיליקון
אופים בתנור למשך 40 דקות בחום של 120°c .
* מומלץ לאחר 20 דקות לפתוח את החנור למשך דקה ואז להמשיך באפייה
מגיש:
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון