חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם פררו רושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה אפויה במילו כדורי פררו רושה שלמים... br brקבלי! br br"שילוב מדהים בין עוגת גבינה וכדורי שוקולד " פררו רושה" פריכים ונימוחים. brהסוד הוא באפייה בחום נמוך לאורך זמן. br מוציאים את העוגה מהתנור כשהיא עדיין רוטטת ושומרים במקרר למשך יממה - שפתיים יישקו" br brכאשר לא ניתן להשיג את כדורי השוקולד "פררו רושה" - זיכרו שיש מתכון של מישאל פומפיאנסקי באתר זה.
עוגת גבינה עם פררו רושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה אפויה במילו כדורי פררו רושה שלמים... br brקבלי! br br"שילוב מדהים בין עוגת גבינה וכדורי שוקולד " פררו רושה" פריכים ונימוחים. brהסוד הוא באפייה בחום נמוך לאורך זמן. br מוציאים את העוגה מהתנור כשהיא עדיין רוטטת ושומרים במקרר למשך יממה - שפתיים יישקו" br brכאשר לא ניתן להשיג את כדורי השוקולד "פררו רושה" - זיכרו שיש מתכון של מישאל פומפיאנסקי באתר זה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ
לבסיס:
250 גרם עוגיות חמאה איכותית, טחונות
50 גרם אגוזי מלך טחונים גס
100 גרם חמאה מומסת
לעוגה:
750 גרם ( 3+1/3 קופסאות) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
5 ביצים מס' 1
10 כדורי " פררו רושה"
לציפוי:
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
6 כדורי שוקולד " פררו רושה", חצויים ( אפשר להסתפק ב-4)
לשימון :
מעט חמאה מומסת
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך ( 160 מעלות ) ומשמנים תבנית במעט חמאה מומסת.
מערבבים בקערית את כל מרכיבי הבסיס ( או שמרסקים עוגיות ואזוזים יחדיו במעבד המזון, מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים במשך שניות אחדות) ומהדקים היטב לתחתית התבנית.
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא ל-15 דקות.
שמים בקערת המערבל ( מיקסר) את גבינת השמנת, השמנת החמוצה והסוכר ומערבלים דקה.
תוך כדי ערבול, מוסיפים את הביצים, אחת אחת, לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים את כדורי השוקולד בתוך הבלילה ( בלילה נראית מאוד נוזלית - אל דאגה).
שמים את תבנית העוגה בתוך תבנית תנור גדולה ויוצקים לתבנית הגדולה ליטר מים חמים.
אופים שעה ורבע - העוזה מזהיבה מעט ועדיין רוטטת.
מכבים, מוציאים את העוגה ומעבירים סכין רטוב בין העודה לדופן התבנית.
מערבבים בקערית את השמנת החמוצה והסוכר, יוצקים על העוגה ומורחים בשכבה אחידה, מוציאים את תבנית העוגה מתבנית המים, ומצננים את העוגה בתנור הכבוי.
מכסים את העוגה בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך יממה.
לפני ההגשה מעטרים בחצאי כדורי שוקולד.
מגיש: שרון שני
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון