הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
½1 כוסות קמח תופח
500 גרם גבינה לבנה 5%
¾ חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
¼ חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
¼ כוס חלב
לציפוי
סלסלת תותים פרוסה לפרוסות
1 ג'לי בטעם תות
תבנית מלבנית 33X25 ס"מ
אופן ההכנה
מומלץ לילה לפני הכנת העוגה לפרוס את התותים ולצקת עליהם כוס סוכר על מנת שיתרככו
ויגירו נוזלים.
לבצק:
להקציף חלבונים, להוסיף בהדרגה סוכר, שמן, גבינה, פודינג ,קמח וחלמונים
לצקת לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 40 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר
להקציף את השמנת, להוסיף סוכר, חלב ופודינג.
לצקת על העוגה הקרה.
לסדר מעל הקצפת שכבת תותים יפה.
להכין את הג'לי עפ"י ההוראות שעל השקית, להמתין מס' דקות להתקררות והתקרשות התחלתית
לצקת בעדינות בעזרת כף על כל פני העוגה.
לקרר מס' שעות במקרר.
בתאבון
מגיש:
מקור: אילתור מתוך מתכונים שונים
שתף את המתכון