חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם קצפת ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם שמנת, תותים וג'לי. לקחתי רעיונות ממתכונים שונים, שיניתי לפי ראות עיני וניסיוני brוהתוצאה מדהימה..!!!!!!!!
עוגת גבינה עם קצפת ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם שמנת, תותים וג'לי. לקחתי רעיונות ממתכונים שונים, שיניתי לפי ראות עיני וניסיוני brוהתוצאה מדהימה..!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
½1 כוסות קמח תופח
500 גרם גבינה לבנה 5%
¾ חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
¼ חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
¼ כוס חלב
לציפוי
סלסלת תותים פרוסה לפרוסות
1 ג'לי בטעם תות
תבנית מלבנית 33X25 ס"מ
אופן ההכנה
מומלץ לילה לפני הכנת העוגה לפרוס את התותים ולצקת עליהם כוס סוכר על מנת שיתרככו
ויגירו נוזלים.
לבצק:
להקציף חלבונים, להוסיף בהדרגה סוכר, שמן, גבינה, פודינג ,קמח וחלמונים
לצקת לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 40 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר
להקציף את השמנת, להוסיף סוכר, חלב ופודינג.
לצקת על העוגה הקרה.
לסדר מעל הקצפת שכבת תותים יפה.
להכין את הג'לי עפ"י ההוראות שעל השקית, להמתין מס' דקות להתקררות והתקרשות התחלתית
לצקת בעדינות בעזרת כף על כל פני העוגה.
לקרר מס' שעות במקרר.
בתאבון
מגיש: MIRSO
מקור: אילתור מתוך מתכונים שונים
שתף את המתכון