הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פתי בר
750 גר' גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
¼1 כוסות חלב
50 גר' שוקולד
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1- להקציף את השמנת מתוקה+סוכר+גבינה+חלב
2- טובלים את הפתיבר בחלב ומסדרים בתבנית מלבנית. מורחים שמנת על הפתי בר.
3-מסדרים שכבה נוספת של פתיבר ספוג בחלב ומורחים שכבת שמנת נוספת
4-מפזרים מעל שוקולד מרוסק או אגוזים ושומרים בקירור למשך מס' שעות
מגיש:
מקור: אריזת אסם
שתף את המתכון