חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה שוויצרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה שוויצרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גנאש שוקולד:
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד
קרם שוקולד לבן:
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן
מילוי גבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי
אופן ההכנה
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד, לערבב עד שחלק ולהניח להתקרר.
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד לבן, לערבב עד שנמס וחלק ולקרר לפחות לילה במקרר.
הרכבה:
להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26 למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד. מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס
להניח בסיס שני למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב, לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה ולשטח על הבסיס השני.
להקפיא את העוגה
גימור העוגה (למחרת):
להקציף את יתרת המוס הלבן.
לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים
להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון