הוראות הכנה
מרכיבים
גנאש שוקולד:
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד
קרם שוקולד לבן:
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן
מילוי גבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי
אופן ההכנה
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד, לערבב עד שחלק ולהניח להתקרר.
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד לבן, לערבב עד שנמס וחלק ולקרר לפחות לילה במקרר.
הרכבה:
להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26 למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד. מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס
להניח בסיס שני למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב, לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה ולשטח על הבסיס השני.
להקפיא את העוגה
גימור העוגה (למחרת):
להקציף את יתרת המוס הלבן.
לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים
להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון