הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שימורי מישמש
1 חב' ג'לי
750 גרם גבינת שמנת
100 גרם שוקולד לבן
½ כוס סוכר
1 חבילת שמנת מתוקה
1 חבילת גלטין (14 גרם)
אופן ההכנה
1. לפרוס את המישמשים ולהניח בתבנית ולהכניס למקרר.
2. להכין ג'לי ע"פ הוראות היצרן ולצקת בעדינות לתבנית עם הפירות , להעביר למקרר עד התייצבות מלאה, למשך 3-4 שעות.
3.מערבבים היטב את הסוכר עם השמנת.
4. ממיסים את השוקולד הלבן ומעבירים לקערה עם השמנת.
5. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים לתוך התערובת של הגבינת שמנת.
6. ממיסים ג'לטין ע"פ הוראות היצרן ומערבבים היטב בתיערובת הגבינה.
7. את התערובת הגבינה שופכים לתבנית עם הג'לי, מעבירים למקרר למשך לילה.
8. חילוץ העוגה-
ממלאים קערה רחבה במים רותחים לתוכה מכניסים את התבנית סיליקון לדקה ומוציאים, בעדינות הופכים את התבנית סיליקון לצלחת הגשה.
9. מכניסים למקרר עד ההגשה.
10. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון