חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה שוקולד לבן וג'לי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך...עוגה חגיגית וטעימה ביותר. brהכנתי את העוגה בתבנית סיליקון ולכן בונים את העוגה "הפוך" , כאשר מחלצים את העוגה brהיא מקבלת מראה חגיגי.
עוגת גבינה שוקולד לבן וג'לי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך...עוגה חגיגית וטעימה ביותר. brהכנתי את העוגה בתבנית סיליקון ולכן בונים את העוגה "הפוך" , כאשר מחלצים את העוגה brהיא מקבלת מראה חגיגי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שימורי מישמש
1 חב' ג'לי
750 גרם גבינת שמנת
100 גרם שוקולד לבן
½ כוס סוכר
1 חבילת שמנת מתוקה
1 חבילת גלטין (14 גרם)
אופן ההכנה
1. לפרוס את המישמשים ולהניח בתבנית ולהכניס למקרר.
2. להכין ג'לי ע"פ הוראות היצרן ולצקת בעדינות לתבנית עם הפירות , להעביר למקרר עד התייצבות מלאה, למשך 3-4 שעות.
3.מערבבים היטב את הסוכר עם השמנת.
4. ממיסים את השוקולד הלבן ומעבירים לקערה עם השמנת.
5. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים לתוך התערובת של הגבינת שמנת.
6. ממיסים ג'לטין ע"פ הוראות היצרן ומערבבים היטב בתיערובת הגבינה.
7. את התערובת הגבינה שופכים לתבנית עם הג'לי, מעבירים למקרר למשך לילה.
8. חילוץ העוגה-
ממלאים קערה רחבה במים רותחים לתוכה מכניסים את התבנית סיליקון לדקה ומוציאים, בעדינות הופכים את התבנית סיליקון לצלחת הגשה.
9. מכניסים למקרר עד ההגשה.
10. בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון