חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טחינה, תמרים ותפוחים באדיבות בשמת וינר שורצברד למדריך התזונה לפעוטות "מטרנה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק מותאם לפעוטות בגילאי 36-7 חודשים br
עוגת טחינה, תמרים ותפוחים באדיבות בשמת וינר שורצברד למדריך התזונה לפעוטות "מטרנה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק מותאם לפעוטות בגילאי 36-7 חודשים br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2. ביצים
80 גרם סוכר חום
80 גרם סילאן
60 גרם שמן קנולה
50 גרם טחינה גולמית
מעט מלח
1. כפית קינמון
60 גרם קמח תופח
65 גרם קמח מלא
1/2 כפית אבקת אפייה
100 מ"ל יוגורט
1. כף ברנדי(לא חובה)
1. תפוח קלוף חתוך לקוביות
5 תמרים מגולענים קצוצים
1. כף גדושה שומשום, רצוי מלא
אופן ההכנה
אופן ההכנה
? בקערת המיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר.מוסיפים את הסילאן. מוסיפים בהדרגה את השמן ואז את הטחינה הגולמית
? מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים. מערבבים מעט, רק עד שהקמח נבלע. מוסיפים את היוגורט (והברנדי) ומערבבים. מוסיפים את התפוח, התמרים והשומשום ומערבבים בעזרת מרית. שוטחים בתבנית משומנת .
? אופים 40-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ בה יוצא עם פירורים לחים
מתאים להגיש עם מעט שמיר.
- טיפ תזונתי- הדלעת משמשת מקור טוב לויטמין B3, E. היא עשירה מאוד בויטמין A, בטא קרוטן וסיבים תזונתיים.
מגיש: yaffapr
מקור: מדריך התזונה לפעוטות של מטרנה
שתף את המתכון